KIJK LIVE MEE NAAR THE PASSION 2019!

Kalender
Agenda
Datum
18-04-2019 20:30
Url
Theater De Speeldoos

Beschrijving

Kijk live mee naar The Passion 2019!

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. Bekende Nederlanders vertolken de rollen van Jezus, Maria, Petrus, Judas, de verteller en verslaggever. De verslaggever loopt mee met de processie, waarbij een stoet mensen het wit-verlichte kruis door de stad naar het centrale plein toegedragen.

Eerder waren de steden Gouda, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Enschede, Amersfoort,  Leeuwarden en Amsterdam gastheer voor het televisie-evenement. Deze negende editie van The Passion wordt op donderdag 18 april gehouden in Dordrecht. U kunt, gewoon in Baarn, meegenieten van dit grootse evenement!

Met het thema Je bent niet alleen legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. Dit sluit aan bij de aandacht in onze samenleving voor eenzaamheid en de talloze initiatieven om mensen bij elkaar te brengen.

Op Witte Donderdag 18 april 2019 kunt u de uitzending live bijwonen in de Grote Zaal van Theater de Speeldoos Baarn i.s.m. Zin in Baarn. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in
ons theater. De entree is gratis. Eventuele consumpties rekent u op de avond af aan onze bar.

Een theoloog van Zin in Baarn verzorgt om 20.15 uur een korte inleiding voorafgaand aan de live stream. The Passion live stream start om 20.30 uur.

De cast is bekend!

Jezus: Edwin Jonker
Maria: Edsilia Rombley
Petrus: Paul Sinha
Judas: Lucas Hamming 
Pontius Pilatus: Porgy Franssen
Verteller: Martijn Krabbé
Verslaggever: Klaas van Kruistum