Kerk bij u thuis

Het Corona virus heeft ons nog steeds in de greep. Maar onze kerkdiensten/vieringen gaan nog steeds door! De diensten zijn te volgen via www.kerkomroep.nl . Maar ze zijn ook te zien. Van alle vieringen zijn/worden opnamen gemaakt. Deze opnamen staan na bewerking op een eigen Youtube kanaal ( beschermd ) De links hiernaar toe staan op deze website onder Diensten en dan Vieringen met beeld.

Benefietconcert Kees-60

Kalender
Agenda
Datum
16-11-2019 15:00 - 16:00
Url
Paaskerk

Beschrijving

Benefietconcert Kees-60

 

Onlangs overleed de beroemde zangeres Jessye Norman. Haar ‘Vier letzte Lieder’ klonken op onze trouwdag. (Door lief en leed van ‘t leven getogen, hand in hand, verpozen wij ons even hoog boven ‘t stille land) Als ik zestig word, wil ik die prachtige liederen met jullie delen. Ze worden gezongen door de jonge sopraan Charlotte Janssen, die ik hoorde in het Concertgebouw. Diezelfde middag zingen nog meer ‘powervrouwen’, leerlingen van mij die hun vleugels hebben uitgeslagen: Caroline, Kim, Marie en Cleo. Zij zijn thuis in musical, Singasong en jazz. Het concert duurt ongeveer een uur en de opbrengst is voor het Women Empowerment Centre dat we deze zomer bezochten in Ghana, toen we op bezoek waren bij mijn schoonzus. In dit centrum worden jonge vrouwen opgeleid: ze krijgen naailes, les in ondernemerschap en marketing, en seksuele voorlichting. Het wordt al jarenlang geleid door twee jonge Nederlandse vrouwen, Milou en Anneroos, en draait uitstekend. Hun website geeft meer informatie: www.tumighana.org. Een vrijwillige bijdrage aan dit project wordt zeer op prijs gesteld, NL72 INGB 0003760966 ten name van K. de Bruijn onder vermelding van ‘powervrouwen’.

Bij de ingang zal ook een doos staan voor uw bijdrage. Ik hoop u op mijn feestconcert te verwelkomen op zaterdag  16 november 15.00 in de Paaskerk.