Lunchconcert in Zinn

Zinn bij Paaskerk

LUNCHCONCERT VRIJDAG 27 JANUARI IN DE PAASKERK BIJ ZINN

Mooie instrumentale liedjes door Hester, Dorine en Johan

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert ZininBaarn van 12.00 – 12.30 uur een lunchconcert. Voorafgaand is er tijd voor koffie en ontmoeting. Na afloop voor ontmoeting en lunch! Wees welkom. Dit eerste concert van het jaar wordt verzorgd door: Hester Ingen Housz (viool), Dorine Borgers (contrabas) en Johan de Koning (gitaar). Zij vormen sinds een jaar een trio dat bekende en onbekende liedjes speelt uit verschillende tradities. Denk daarbij aan volksliedjes, slaapliedjes en liedjes uit films. Ieder optre-den van dit trio is uniek. Pas ter plekke bepalen ze welke liedjes ze precies gaan spelen en in welke volgorde. Hester is bekend als violist in twee zigeunermuziekorkesten: Bagdalo en Servus. Johan speelt ook in Kwartet Rosamunde en Fol-korkest Amersfoort. Voor Dorine is dit het eerste gezelschap dat zij opstuwt met haar contrabas. creatieve kunstenaars, amateurs, semi-amateurs, liefhebbers van kunst, uit onze omgeving.

Voor de maandelijkse lunchconcerten wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de on-kosten en vergoeding voor de muzikanten.

Het is prettig als u zich aanmeldt voor de lunch. Graag voor 25 januari. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Telefonisch bij Jacques Roeleveld 06 43 41 35 32. Gevraagde bijdrage voor de lunch is 5 euro. Laat dit bedrag geen belemmering zijn om te komen.