Kerk-zijn in tijden van corona

De Paaskerk is in lockdown, vieringen vinden online plaats en er zijn geen bijeenkomsten. Kerkdiensten zijn te volgen en terug te kijken via Kerkdienst via de kerkomroep.

De liturgie wordt steeds op deze website geplaatst onder kopje Diensten en vervolgens item Liturgie. Ook te bereiken via deze directe link: Liturgie.

Kerkdienst : ds.R. van Riezen

09-05-2021 10:00
Paaskerk en via Kerkomroep

Zondag 9 mei mogen wij Roel van Riezen als predikant ontvangen.

Ik vind het leuk om weer eens voor te gaan in de Paaskerk, dat is al even geleden. In het dagelijks leven ben ik vakbondsbestuurder bij het CNV. Omdat ik de volledige opleiding tot predikant heb doorlopen, kan ik voorgaan in kerkdiensten. Ik probeer vaak lastige thema's begrijpelijk en toepasbaar te maken. Deze zondag is dat de geschiedenis van Kain en Abel, en hoe God daar mee om lijkt te gaan.