Kerk bij u thuis

Het corona virus heeft ons in de greep en raakt ook ons als gemeente. We volgen de besluiten van onze regering en het RIVM en houden ons aan de adviezen van de PKN die ons oa via de website www.protestantsekerk.nl op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Lees meer


Kerkdienst via internet

De kerkdiensten kunnen gevolgd worden via deze link www.kerkomroep.nl  .De uitzendingen, met alleen geluid, vinden live plaats en zijn daarna ook op elk tijdstip te beluisteren. Er is nu een proef om de kerkdiensten met geluid en beeld uit te zenden. Dit kan niet live , maar is elke keer na 19.00 uur mogelijk via de link van de betreffende dienst. De link van de kerkdienst van 29 maart is: https://youtu.be/B3hnmY3HKvw    De kerkdienst van 5 april via link : zondag na 19.uur beshikbaar)

| | Hits: 28

Lees meer...

Nieuws van PaasBest no. 2

Opruimen en weer doorgaan

Gestaag vordert het project PaasBest: verkoop van de voormalige kosterswoning, voorbereiding verkoop Brandpunt-locatie en verbouwing van onze eigen ruimtes. Veel gebeurt achter de schermen; onderhandelingen, formaliteiten, gemeentelijke verordeningen, alles vraagt tijd.

Woning in de verkoop

Zo moesten we even wachten op de wijziging van het bestemmingsplan, mogelijke bezwaarschriften, het kadaster en meer formaliteiten, maar alles is nu in orde en sinds begin september staat de Oude Utrechtseweg 6 officieel op Funda. Er is behoorlijke belangstelling, meerdere bezichtigingen zijn er geweest..

| | Hits: 604

Lees meer...