Paaskerk zoekt predikant en pionier

PAASKERK ZOEKT PREDIKANT EN PIONIER

 De Paaskerk Baarn is een open, gastvrije en ruimdenkende geloofsgemeenschap, behorende tot de PKN. Wij onderscheiden ons door vernieuwende vieringsconcepten en door de verbinding aan te gaan met mensen die op zoek zijn naar zingeving en omzien naar elkaar, kerkelijk en niet-kerkelijk.

Zondagse vieringen bieden ruimte voor inspiratie, geloofsverdieping, stilte en ontmoeting. Ook activiteiten op andere momenten, binnen en buiten het kerkgebouw, vinden wij belangrijk. Zin in Baarn, platform voor zingeving en spiritualiteit, in 2017 gestart door de Paaskerk, zoekt de mensen juist op, op plekken buiten de kerk. De pionier die wij zoeken, zal daarbij ook een belangrijke rol gaan spelen.

| | Hits: 1176

Lees meer...

De toekomst van de Paaskerk gaat ons ter harte.

De Paaskerk is ons lief

In 2017 kreeg een interne projektgroep onder de naam ‘’ Paasbest 2027’’ de opdracht een onderzoek te doen en advies uit te brengen over hoe de Paaskerk op langere termijn financieel gezond kan opereren. Een termijn van tien jaar werd als uitgangspunt genomen. Verdere uitgangspunten daarbij waren de visie en de missie van de Paaskerk, zoals die een paar jaar geleden werden geformuleerd.

Conclusie - na een jaar van uitgebreid onderzoek naar inkomsten, uitgaven, trends in ledenbestand en kerkelijke bijdragen, algemene ontwikkelingen - van de Projectgroep:

op deze voet kunnen we niet doorgaan.

| | Hits: 1154

Lees meer...