Cantor

Kees de Bruijn


Kees de Bruijn leidt de Paaskerk-cantorij die eenmaal per maand aan een kerkdienst meewerkt.

Adres: Stationsweg 28, 3743 EN Baarn
Telefoon: 06-31993745
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bereikbaarheid: maandagmorgen van 9-10 uur

| Hits: 781

Muziek

Muziek

Tijdens veel van onze kerkdiensten worden muzikale intermezzo's ingevuld door verschillende gemeenteleden. Daarnaast wordt er rondom de feestdagen o.l.v. cantor Kees de Bruijn geoefend met een ad hoc Paaskerk-orkest. Daarmee verlenen jong en oud hun muzikale medewerking aan de diverse vieringen.

 

| Hits: 974

Cantorij

Cantorij

De Paaskerk-cantorij staat onder leiding van cantor Kees de Bruijn en werkt gemiddeld eens per maand mee aan een viering. De cantorij repeteert op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het Brandpunt. Voor meer informatie: Alice van den Berg.

| Hits: 3584

Musical

Musical

Om de paar jaar wordt er vanuit de Paaskerk een musical ingestudeerd en uitgevoerd. Het betreft de musicals van Gerard van Midden (schrijver en gemeentelid) en Gerard van Amstel (componist). In 2007 werd 'Jakob' uitgevoerd, in 2009 werd er gewerkt aan de uitvoering van 'Mozes'. Een grote groep gemeenteleden was betrokken bij zang, spel, maar ook het maken van kleding, decors en de uitvoering van de techniek.

In maart 2012 vormde de Paaskerk het decor van de musical 'Jozef' geregisseerd door Gerard en Jeanette van Midden. De muzikale leiding was in handen van Kees de Bruijn. Vele gemeenteleden en anderen waren al vanaf de zomer actief met instuderen en vormgeven. Vier maal werd de musical gespeeld voor een uitverkochte kerkzaal. Voor foto's en reacties: zie www.musicaljozef.nl.

Sinds september 2015 werd met een groep van ruim 60 deelnemers (uit de Paaskerk maar ook uit andere kerken in Baarn, Soest en Amersfoort) hard geoefend voor de nieuwe Paaskerk-musical "Met de groeten van Paulus". De 4 uitvoeringen waren in mei 2016. Het eindresultaat was spectaculair! Zie voor meer informatie en reacties: www.demusicalpaulus.nl.

 

| Hits: 956